Не го сънувайте, а го направете.

Израствайте заедно с USS BG.

Titelbild_NIQI_Employee_Branding_IT
homepage2 (1)

Където работим
с удоволствие

UNIQA Software-Service България е софтуерна компания, базирана в Пловдив, България. USS BG предоставя широк спектър от услуги по разработване на софтуер и ИТ консултации за UNIQA Insurance Group. Дружеството е създадено през 2007 г. и вътрешната ни организация и процеси са интегрирани с процесите на основния ни партньор UNIQA IT Service, Виена.

Международен мениджърски екип ръководи USS BG, за да бъде надежден партньор на застрахователните компании в UNIQA Group, и успява да я запази като конкурентоспособна компания и идеално място за работа.

16години

на пазара

97

служители

1

локация

viber_image_2023-06-02_13-36-56-199
1uniqa-bg-timeline-foto
2uniqa-bg-timeline-foto
4uniqa-bg-timeline-foto
4uniqa-bg-timeline-foto
IMG_0054 copy
3uniqa-bg-timeline-foto
DSC04636
send_cv_img
4uniqa-bg-timeline-foto
Uniqa Software Services 00002
DSC_0576
Uniqa Software Services 00138
uniqa_loop_big

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

"Работата в стабилна компания като USS BG означава възможност да поддържам кариерата си в по-малко стресова среда, да развивам нови умения и да имам достатъчно време за личните си интереси. Наслаждавам се най-вече на позитивното взаимодействие с колегите си, доброто сътрудничество и приятелската атмосфера."

Боряна Димитрова
Инженер бази данни

Прочетете повече Покажи по-малко
DSC00975

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

“Запознат съм с репутацията на компанията и се гордея, че работя за компания като UNIQA. Твърдо вярвам в екипния подход към работата за постигане на обща цел и знам, че опитът ми в облачните услуги ме е подготвил добре за тази позиция. Още повече ме привлече възможността за разработване на платформа в напълно нова среда, която изисква подход за разработване от нулата.”

Никола Николов
инженер DevOps

Прочетете повече Покажи по-малко
DSC01282

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

“UNIQA Software Services България“ като част от UNIQA има най-високите корпоративни стандарти (говорим за правила, процедури). Това гарантира добре установена структура, определени отговорности, сътрудничество между различните функции/отдели. USS BG предоставя софтуерните инструменти/приложения от най-високо ниво, за да мога да изпълнявам задълженията си (JIRA, Confluence). USS BG/ UNIQA осигурява достъп до най-новите технологии в света на ИТ — Cloudera, SAP, Azure. USS BG гарантира, че ние като ИТ специалисти ще разполагаме с най-добрия хардуер — лаптопи. USS BG разполага с най-модерното и добре оборудвано офис работно място, което някога съм имал. Най-голямата гъвкавост, която някога съм изпитвал, максимален баланс между работата и личния живот. USS BG ми дава възможност открито да обсъждам всички аспекти на ежедневните дейности, областите на подобрение. И, разбира се, да бъдем добре информирани за всички промени, бъдещи инициативи, проекти и да се чувстваме наистина като част от голямата международна работна общност на UNIQA.”

Радмил Пандев
инженер бази данни и собственик на решението UEDH

Прочетете повече Покажи по-малко
DSC01104

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

"Работя за UNIQA като разработчик PEGA от девет месеца. Работата в USS България е приятна, защото колегите са професионалисти и винаги ме подкрепят. USS България е иновативна компания, която работи с нови технологии, които ни помагат в работата."

Александър Кехайов
разработчик PEGA

Прочетете повече Покажи по-малко
DSC01327

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

"Гордея се, че съм част от екипа, който стои зад USS BG. Работата тук е удовлетворяваща, усилията на всеки служител се признават и оценяват, а нашият управленски екип е винаги отворен за обратна връзка и предложения. Компанията постоянно и последователно инвестира ресурси в обучението и развитието на нашите служители и предлага много привлекателни възможности за кариера. Освен това USS BG предлага отлични условия на труд, гъвкаво работно време, стабилност и конкурентно възнаграждение. Културата на работа в компанията е професионална, но и приятелска и всеки винаги дава най-доброто от себе си."

Мария Янчева
експерт „Човешки ресурси

Прочетете повече Покажи по-малко
DSC01043

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

“За мен работата в USS BG е като да намеря втория си дом. Тук получавам доверието и признанието, от които се нуждая, за да осъзная собствения си капацитет и да продължа да го развивам, намирам подкрепата, от която се нуждая, когато преминавам през трудни моменти, тук се потапям в приятелска атмосфера и се възползвам от мултикултурния дух на екипа. Не на последно място, тук няма стени - откритата комуникация с всички нива на управление ми помага да влияя на бъдещите решения и да допринасям за постигането на целите на компанията. Всички тези съществени фактори ме карат да се чувствам уверена да препоръчам USS BG като най-добрия работодател!”

Ваня Димитрова
бизнес анализатор

Прочетете повече Покажи по-малко
testimonial-2

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

“USS е съкращение от "UNIQA Software Services", но в моето съзнание то означава и три други думи: Разбиране, стабилност и успех. „Разбиране“, защото няма нищо по-важно от това да бъдете разбрани и подкрепени от екипа и от мениджъра си. И тъй като съм част от компанията от близо три години, никога не съм се чувствал неразбран или пренебрегнат. „Стабилност“, защото ние сме тук, за да останем. Всички видяхме какво се случва в момент на криза. Имаше толкова много „фантастични“ работодатели, които твърдяха, че са най-добрите, но няколко месеца след КОВИД почти всички бяха принудени да съкратят до 80% от персонала си. USS беше силна и стабилна дори в тези тежки времена. „Успех“, защото сме тук, за да изградим заедно едно по-добро бъдеще. USS никога не спира да се разширява и непрекъснато предлага нови места и възможности. Java, Groovy, SAP, Splunk, тестване и анализ на данни, Azure, AWS... Помислете си за нещо — ние го имаме.”

Павлин Паунов
разработчик PEGA

Прочетете повече Покажи по-малко
testimonial3

Ето какво казват бъдещите Ви колеги

“Избрах да работя в USS BG главно заради хората/колегите. Още на първото интервю харесах стила им на работа, атмосферата в компанията и бях убеден, че искам да бъда част от екипа. Важно предимство е и възможността да работя ежедневно по международни проекти с различни колеги. В USS BG балансът между професионалния и личния живот не е мит. Не на последно място, компанията предлага наистина страхотни бонуси и чудесни възможности за по-нататъшно развитие и стабилна работа.”

Светослав Какалчев
Scrum Master

Прочетете повече Покажи по-малко
testimonial-4

Присъединете се към нашата компания

Нашите служители са от първостепенно значение за нас

Хората, работещи в USS BG, са фантастични професионалисти и работата с тях е ефективна и изключително приятна. В USS BG служителите постигат баланс между работата и семейството и могат да избират дали да работят в нашия прекрасен офис, или от удобството на дома си. Нашите експерти разработват софтуерни решения, съобразени с нуждите на застрахователния бизнес на UNIQA Group. Поддържането на високи стандарти и осигуряването на качествен и стабилен софтуер е наш приоритет.

Ние създаваме прекрасна работна среда, която насърчава инициативността, енергията, творчеството, работата в екип и чувството за лекота по време на работа.

Работно време

Разполагаме с гъвкавост по отношение на началото и края на работния ден, като се стремим да се съобразим с нуждите и начина на живот на нашите служители, като същевременно гарантираме, че това няма да наруши работния процес и срещите на другите членове на екипа.

Възможност
за дистанционна работа

Компанията предлага дистанционен и хибриден модел на работа, съобразен с личните нужди и предпочитания на колегите, както и с необходимостта от присъствие в офиса за гладкото функциониране на екипите. За колегите, които започват работа на по-ниско ниво, предпочитаме присъствието им в офиса по време на етапа на въвеждане.

Допълнителна здравна застраховка

Компанията предоставя допълнителен план за здравна застраховка, който включва стоматологично покритие.

Ваучери за храна

Нашите бонуси включват и ваучери за храна, които правят работата в нашата компания още по-удовлетворяваща. Международен обмен на опит.

Личностно
развитие

Предлагаме широка гама от обучения.

Възможности за кариерно развитие

Нашите колеги имат възможност да кандидатстват за вътрешни позиции и да се развиват в рамките на нашата организация.

Курсове по чужди езици

Колегите, които желаят да подобрят уменията си, имат възможност да участват в различни курсове по чужди езици, организирани от USS BG.

Uniqa Software Services 00347

Възпроизвеждане на видео