Нашите служители са от първостепенно значение за нас

Хората, работещи в USS BG, са фантастични професионалисти и работата с тях е ефективна и изключително приятна. В USS BG служителите постигат баланс между работата и семейството и могат да избират дали да работят в нашия прекрасен офис, или от удобството на дома си. Нашите експерти разработват софтуерни решения, съобразени с нуждите на застрахователния бизнес на UNIQA Group. Поддържането на високи стандарти и осигуряването на качествен и стабилен софтуер е наш приоритет.

Ние създаваме прекрасна работна среда, която насърчава инициативността, енергията, творчеството, работата в екип и чувството за лекота по време на работа.

Работно време

Разполагаме с гъвкавост по отношение на началото и края на работния ден, като се стремим да се съобразим с нуждите и начина на живот на нашите служители, като същевременно гарантираме, че това няма да наруши работния процес и срещите на другите членове на екипа.

Възможност за
дистанционна работа

Компанията предлага дистанционен и хибриден модел на работа, съобразен с личните нужди и предпочитания на колегите, както и с необходимостта от присъствие в офиса за гладкото функциониране на екипите. За колегите, които започват работа на по-ниско ниво, предпочитаме присъствието им в офиса по време на етапа на въвеждане.

Допълнителна здравна застраховка

Компанията предоставя допълнителен план за здравна застраховка, който включва стоматологично покритие.

Ваучери за храна

Нашите бонуси включват и ваучери за храна, които правят работата в нашата компания още по-удовлетворяваща.
Международен обмен на опит.

Личностно развитие

Предлагаме широка гама от обучения.

Възможности за кариерно развитие

Нашите колеги имат възможност да кандидатстват за вътрешни позиции и да се развиват в рамките на нашата организация.

Курсове по чужди езици

Колегите, които желаят да подобрят уменията си, имат възможност да участват в различни курсове по чужди езици, организирани от USS BG.

Интересувате се от позиции в нашата компания?

Просто ни изпратете автобиографията си и ние ще се свържем с Вас.

    Приложете автобиография

    Приложете други прикачени файлове

    * маркираните полета са задължителни